11.12.2018

Kaleva ja Mandatum Life avaavat uuden Tuleva-sisältöpalvelun

Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö ja Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva avaavat tänään verkossa toimivan sisältöpalvelun, jonka ajatus on toimia suomalaisten turvaverkkona ohjaamalla seuraavaan askeleeseen elämän taitekohdissa.


Tulevan tavoitteena on saada suomalaiset varautumaan erilaisiin henkilöriskeihin aiempaa paremmin. Se on mahdollista lisäämällä tietoisuutta ja ymmärrystä varautumisen tarpeista.


Sisältöpalvelu käsittelee monipuolisesti elämän eri vaiheisiin, talouteen ja läheisten turvaan liittyviä aiheita. Se kertoo rehellisesti ja ymmärrettävästi myös vakuutusasioista, ottaa selvää tuoreimmista tutkimuksista ja antaa konkreettisia neuvoja käytännön asioiden hoitamiseen ja kriisitilanteiden kohtaamiseen elämänmuutosten keskellä.


Tulevan kohderyhmänä ovat he, joiden elämässä on tapahtunut suuria muutoksia, tai joiden toivoisimme varautuvan sellaisiin. Näitä muutoksia voivat olla esimerkiksi läheisen kuolema, avioero, eläkkeelle jääminen tai lapsen syntymä.


Suomessa kuolee vuosittain lähes kymmenentuhatta työikäistä, ja joka viides sairastuu vakavasti. Meillä on Suomessa erinomaiset yhteiskunnan turvaverkot, mutta ne eivät aina riitä. Oma-aloitteinen varautuminen auttaa myös yhteiskuntaa kohdistamaan resurssit sinne, missä niitä eniten tarvitaan.


Palvelu avautuu jo kehitysvaiheessa. Siihen voi tutustua osoitteessa: www.tuleva.fi

 

Lisätietoja:

 

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva
Minna Mikkanen, johtaja
puh. 050 5364 688
minna.mikkanen@kalevavakuutus.fi

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi meille, niin me soitamme sinulle.

* Pakollinen kenttä

Voit jättää soittopyynnön tällä lomakkeella, niin me soitamme sinulle.

Valitsemalla valikosta aiheen tai kirjoittamalla lisätietoja, voimme palvella teitä tehokkaammin.

Asiakaspalvelu

Primus-vakuutus (If Vahinkovakuutusyhtiö)

010 19 19 19
ma-pe 8-20 (pvm/mpm)

Asiakaspalvelu

Muut Kalevan tuotteet (Mandatum Life)

0200 31100
ma-to 8-18, pe 8-17 (pvm/mpm)

Korvaukset

Miten haet korvauksia Kalevan vakuutuksista?