Kaleva – henkivakuuttamisen uranuurtaja vuodesta 1874

Suomen vanhin henkivakuutusyhtiö Kaleva otti ensimmäiset vakuutushakemukset vastaan 1. päivänä joulukuuta 1874. Kalevan perustamisella haluttiin estää kotimaisten vakuutuspääomien valuminen maassa 1800-luvulla toimineiden ulkomaisten henkivakuutusyhtiöiden taseisiin. Kalevan perustamisen sosiaalisena taustana oli huoli perheiden taloudellisesta turvallisuudesta.

Ensimmäiset markkinoille tuodut vakuutustuotteet olivat jo tuolloin moderneja ja niillä on vastineensa tämän päivän tuotetarjonnassa. Riskivakuutuksella varaudutaan kuoleman varalta, säästöhenkivakuutukseen sijoitetaan varoja omaan tai lapsen tulevaisuuteen, elinkorkovakuutus tunnetaan tänä päivänä eläkevakuutuksena.

Uraauurtavaa tuotekehitystä jatkettiin 1980-luvulla, jolloin Kaleva toi markkinoille Optimi-vakuutukset henkilö- ja yritysasiakkaille. Vuonna 2005 Kaleva ja If kehittivät yhteistyössä Suomen ensimmäisen joustavan ja yksilöllistä turvaa tarjoavan ryhmähenki- ja tapaturmavakuutuksen ammattiliittojen ja toimihenkilöjärjestöjen jäsenille ja heidän perheilleen. Primus henki- ja tapaturmavakuutus on lyönyt itsensä läpi ja on valitulla asiakassegmentillään markkinajohtaja. Tuotetta kehitetään markkinavaateiden ja vallitsevien trendien mukaan jatkuvasti.

Kalevan historiaan liittyy oleellisesti myös Kalevan Malja. Sen mukaan on nimetty Suomen tärkein yleisurheilutapahtuma Kalevan Kisat. Kalevan Malja on ollut jo yli sata vuotta kisojen kiertopalkintona.

Asiakaspalvelu

Primus-vakuutus (If Vahinkovakuutusyhtiö)

010 19 19 19
ma-pe 8-20 (pvm/mpm)

Asiakaspalvelu

Muut Kalevan tuotteet (Mandatum Life)

0200 31100
ma-to 8-18, pe 8-17 (pvm/mpm)

Korvaukset

Miten haet korvauksia Kalevan vakuutuksista?

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi meille, niin me soitamme sinulle.

* Pakollinen kenttä

Voit jättää soittopyynnön tällä lomakkeella, niin me soitamme sinulle.

Valitsemalla valikosta aiheen tai kirjoittamalla lisätietoja, voimme palvella teitä tehokkaammin.