Visiona ylivoimainen kumppanuus

Kaleva on erikoistunut tarjoamaan Kalevan ja If Vahinkovakuutus Oyj:n kanssa yhteistyösopimuksen tehneiden ammattiliittojen ja toimihenkilöjärjestöjen jäsenille henki- ja tapaturmavakuutuksia. Tällä erikoisalueella Kaleva ja If ovat markkinajohtajia Suomessa. Yhtiöiden järjestöyhteistyön piirissä on yli 85 % järjestöjen jäsenistä. Yhteistyöliitot ja -järjestöt näet oheisesta listasta.

Kalevan tavoitteena on olla johtava kotitalouksien riskihenkivakuuttaja. Se edellyttää ylivoimaisia tuoteratkaisuja henkilöasiakkaille, parasta asiakaskokemusta kaikissa palvelukanavissa, markkinoiden parhaita digitaalisia palveluita ja uudenlaisia toimintamalleja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kalevalla on takanaan jo kymmenien vuosien mittainen tiivis yhteistyö järjestöjen kanssa. Yhtiö haluaa olla järjestöjen ensisijainen partneri henkilövakuuttamisen saralla. Kaleva haluaa varmistaa, että myös tulevaisuudessa järjestöjen jäsenet perheineen saavat järjestöjäsenyyteensä perustuen hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaat henki- ja tapaturmavakuutukset. Tämä edellyttää tiivistä tuotteiden ja palveluiden kehittämistyötä yhdessä järjestöjen kanssa.

Asiakaspalvelu

Primus-vakuutus (If Vahinkovakuutusyhtiö)

010 19 19 19
ma-pe 8-20 (pvm/mpm)

Asiakaspalvelu

Muut Kalevan tuotteet (Mandatum Life)

0200 31100
ma-to 8-18, pe 8-17 (pvm/mpm)

Korvaukset

Miten haet korvauksia Kalevan vakuutuksista?

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi meille, niin me soitamme sinulle.

* Pakollinen kenttä

Voit jättää soittopyynnön tällä lomakkeella, niin me soitamme sinulle.

Valitsemalla valikosta aiheen tai kirjoittamalla lisätietoja, voimme palvella teitä tehokkaammin.