Luottamushenkilövaalit

Luottamushenkilövaalit

Kaleva on Suomen vanhin ja yksi vakavaraisimmista henkivakuutusyhtiöistä. Teemme tiivistä yhteistyötä Sammon tytäryhtiöiden Mandatumin ja Ifin kanssa. Kalevan luottamushenkilönä pääset finanssialan näköalapaikalle ja vaikuttamaan henkivakuutusyhtiö Kalevan kehittämiseen.

 

Keskinäisen Vakuutusyhtiön Kalevan osakkaita ovat vakuutuksenottajat ja takuupääoman omistajat. Vakuutuksenottajia on noin 210 000. Takuupääoman suuruus on 8,4 miljoonaa euroa ja sen omistavat puoliksi Sampo Oyj tytäryhtiöineen ja Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma tytäryhtiöineen.

Vakuutuksenottajaosakkaiden päätösvaltaa yhtiökokouksessa käyttävät edustajistona heidän luottamushenkilönsä. Luottamushenkilöillä ja takuupääoman omistajilla on molemmilla yhteensä 30 ääntä. Luottamushenkilöitä on 30, joista 15 erovuoroista valitaan joka neljäs vuosi. Tänä vuonna vaalit järjestetään ensimmäistä kertaa sähköisen ja postivaalin yhdistelmänä.

Vaalit pidetään 10.-29.11.2021. Ehdokkaaksi ilmoittautuminen päättyy 5.10.2021 ja vaalilautakunta hyväksyy ehdokkaat 6.10.2021 pidettävässä kokouksessa.

 

Kalevan vaalitoimikunta

Tommi Grönholm

Puheenjohtaja

Eija Harjula

Vaalitoimikunnan jäsen

Markku Salomaa

Vaalitoimikunnan jäsen

 

Ehdokkaaksi asettautuminen

Ilmoittaudu ehdokkaaksi Kalevan 2021 vaaleihin. Luottamushenkilönä olet mukana kehittämässä yhtiömme toimintaa. Ehdokkaaksi voi ryhtyä asiakkaat, joilla on Kalevan myöntämä vakuutus (Ifin myymä Primus-vakuutus tai Mandatum Lifen hoidossa oleva Kalevan vakuutus), joka on alkanut ennen 1.1.2021. Lue ehdokkuuden edellytykset ja ilmoittaudu mukaan ehdokkaaksi.

Ehdokasasettelussa luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan Kalevan luottamushenkilövaalien järjestämisessä ja luottamushenkilöiden valitsemisessa. Ehdolle asettuneiden ja valittujen henkilöiden tietoja säilytetään vaalikauden ajan (4 vuotta). Lisätietoja Kalevan henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi löydät Kalevan tietosuojakäytännöstä.

 

Asetu ehdolle

 

Miksi ehdokkaaksi?

”Antoisaa. Voin kokemuksesta kertoa. Tule mukaan!”

Kirsi Leväpelto

Business Area Director/Eteva kuntayhtymä

Kalevan luottamushenkilö

”Suosittelen jo yhden kauden kokemusten perusteella, ja ilmoittauduin itsekin ehdolle jatkoon.”

Sallamaari Muhonen

Managing Director/Sähköteknisen Kaupan Liitto ry

Kalevan luottamushenkilö

 

Suosittelemme ilmoittautumaan sähköisesti, mutta halutessasi voit ilmoittautua myös tulostamalla ja täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. Lomake tulee postittaa Kalevan Vaalilautakunnalle 5.10.2021 klo 16:00 mennessä.

Osoite on:

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva, Vaalilautakunta

Bulevardi 56, 00120 HELSINKI.Luottamushenkilövaalit 2021