Kokeile laskuria

Annat tukesi Nuoret Lesket ry:n kautta vanhenpansa menettäneelle lapselle. Kampanjan aikana jokainen kävijä kasvattaa tuen määrää.

Kaleva antaa tukensa Nuoret lesket ry:lle. Jokainen kalevavakuutus.fin laskurissa henkivakuutuksen hinnan laskenut kasvattaa lahjoitettavaa summaa. Kampanja-aika 1.12.2020 - 6.1.2021.

Nuoret Lesket ry on vertaistukiyhdistys työikäisille leskille ja leskiperheille, joka järjestää vertaistukitoimintaa ja tarjoaa neuvontaa leskeyteen liittyvissä asioissa. Yhdistys pyrkii vaikuttamaan leskien ja leskiperheiden oikeudelliseen ja taloudelliseen asemaan liittyviin epäkohtiin. Lisäksi yhdistys toimii aihealueensa kokemusasiantuntijana.

Kalevan kerryttämän tuen käyttötarkoitus on tarjota vanhempansa menettäneille lapsille ja nuorille vertaistukea. Avustuksen turvin tarjotaan lapsille ja nuorille  mahdollisuus kohdata samankokeneita ja käsitellä vanhemman menetystä ja siihen liittyviä tunteita. Vertaistukiryhmät järjestetään kasvokkain ja/tai verkossa.

”Läheisen menettämisestä puhuminen on raskasta, mutta kun saa jutella samaa kokeneiden nuorten kanssa, oma olo helpottaa. Yksinäisyyden tunne hälvenee, kun tajuaa, että ei ole ainut, ketä on kokenut menetyksen nuorena. On huojentavaa kuulla, että muut nuoret ovat kokeneet samoja tunteita kuin itse.”  -vertaistukiryhmään osallistunut nuori

Nyt ei ole kyse sinusta

Järjestöjäsenten jäsenedut

Henkivakuutus kuoleman varalle

Pysyvästi edullinen henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin.

Lue lisää

Aikuisen tapaturmavakuutus

Sinulle joka etsit joustavaa ja edullista vakuutusta.

Lue lisää

Lapsen tapaturmavakuutus

Helppo, kattava ja edullinen lapsivakuutus tapaturmien varalle. Myös urheilevalle!

Lue lisää

Varaudu ajoissa

Varaudu ajoissa

Varaudu ajoissa on Kalevan sisältöpalvelu, josta löydät tietoa niin elämään kuin kuolemaan varautumiseen.

Lue lisää

Näin yhteiskunta tukee, kun puoliso kuolee

Mieti, tulisiko perheesi toimeen yhteiskunnan tukemana.

Lue lisää

Tunnista henkivakuutuksen ja tapaturmavakuutuksen erot

Tapaturmavakuutus antaa turvaa tapaturmien varalle. Se ei esimerkiksi korvaa sairauden aiheuttamaa kuolemaa.

Lue lisää