Kumppanitutkimus 2020

Yhdessä olemme vahvempia.

Hyvä yhteistyökumppanimme

vuosi 2022 on jo hyvässä vauhdissa, mutta haluamme vielä palata vuodenvaihteessa teettämäämme kumppanuustutkimukseen, jonka vastaajina olivat yhteistyöliittojemme avainhenkilöt. Halusimme kuulla, miten koette yhteistyömme ja mitä toimintoja tai palveluita kehittämällä Kaleva voi entisestään parantaa toimintaansa yhteisten päämääriemme saavuttamiseksi.  

Tutkimuksen käytännön toteutuksesta vastasi Innolink.

 

Kumppanuuden ydin on, että se tukee molempien osapuolien tavoitteita. Saamiemme vastausten perusteella jopa 84 % vastaajista koki, että yhteistyömme Primus-henki- ja tapaturmavakuutuksiin liittyvän jäsenedun tarjoajana edistää liittojen tavoitteita melko tai erittäin hyvin.

 

  • Vastaajista 97 % koki toimintamme parantuneen edellisvuodesta ja 3 % koki sen heikentyneen.

  • Vastaajista 91 % koki yhteydenpidon olevan täysin tai jokseenkin riittävää.

 

39 % vastaajista arvioi Kalevan tarjoaman Primus-henki- ja tapaturmavakuutusedun hyödyntämisen laajenevan liitossaan seuraavan vuoden aikana.

Kokonaisarvosana
Kokonaisarvosana

 

Kokonaisarvioksi yhteistyöstämme annoitte meille 4,3 asteikolla 1—5. Olemme kiitollisia saamastamme positiivisesta palautteesta.

Samalla otamme vakavasti kaikki ne huomiot, miltä osin annoitte meille rakentavaa palautetta toimintamme kehittämiseksi.

Erityisesti toivoitte nykyistä aktiivisempaa otetta jäsenetumme markkinointiin, valmiiden markkinointi- ja viestintäaineistojen tarjoamiseen sekä säännölliseen yhteydenpitoon.

 

"Meille on todella tärkeää kuulla, mitä kumppanit ajattelevat toiminnastamme ja miten voisimme vielä kehittää yhteistyötä. On hienoa huomata, että olemme pystyneet parantamaan toimintaamme edelliseen mittaukseen verrattuna näinkin paljon. Meillä on edelleen myös paljon tehtävää ja toivomme arvokasta palautettanne kehityksemme tueksi jatkossakin. Suuri kiitos kaikille vastaajille!"

 

Toimitusjohtaja

Timo Laitinen

Kaleva