LAITA HENKIVAKUUTUS KUNTOON

Hanki edullinen henkivakuutus

Mitä kuoleman jälkeen tapahtuu? 

Mullan alta ei ole vielä kukaan palannut kertomaan sen tarkemmin, mutta yksi asia on varma: henkivakuutuksella turvaat läheistesi elintason myös kuolemasi jälkeen.

Hyödynnä jäsenetusi

Järjestönjäsenenä saat meiltä merkittävästi edullisemman henkivakuutuksen. Voit vakuuttaa myös puolisosi yhteisellä vieläkin edullisemmalla pariturvalla - riittää, että toinen teistä on jäsen.

Ota henkivakuutus nyt

Hyödynnä jäsenetusi

Järjestönjäsenenä saat meiltä merkittävästi edullisemman henkivakuutuksen. Voit vakuuttaa myös puolisosi yhteisellä vieläkin edullisemmalla pariturvalla - riittää, että toinen teistä on jäsen.

Ota henkivakuutus nyt

 

Kalevan henkivakuutuksella vakuutat sekä itsesi että puolisosi etuhintaan. Yhteistyöliittojemme jäsenet säästävät huomattavia summia vakuutuksillamme. Esimerkiksi Tekniikan akateemisten (TEK) jäsenet säästävät meiltä otetulla henkivakuutuksella keskimäärin 536 euroa vuodessa, Palvelualojen ammattiliiton (PAM) jäsenet puolestaan 296 euroa. 

Henkivakuutus ainutlaatuisena jäsenetuna

  • Turvaa perheesi elintason kerralla maksettavalla korvauksella

  • Kattava turva - esimerkiksi 200 000 euron korvaus

  • Pysyvästi edullinen hinta

 

Mikä on henkivakuutus?

Henkivakuutus turvaa perheesi elintason kerralla maksettavalla korvauksella, jos sinä menehdyt. Henkivakuutuksen hinta muodostuu iästäsi, liittosi alennusprosentista ja korvaussumman suuruudesta, joka voi Kalevan henkivakuutuksessa olla esimerkiksi 200 000 euroa.

Mitä henkivakuutus korvaa?

Henkivakuutus korvaa sekä sairaudesta että tapaturmasta johtuvan kuoleman. Sinä päätät korvauksen suuruuden ja edunsaajan.

Kenelle henkivakuutus maksetaan?

Määrität henkivakuutuksen edunsaajan itse. Edunsaaja on se henkilö, jolle henkivakuutuksesi korvaussumma maksetaan. Korvaussumman ja edunsaajan voi vaihtaa, mikäli elämäntilanteeseen tulee muutoksia. Lue lisää edunsaajan valinnasta täältä.

Yleisimmät edunsaajat

Edullinen henkivakuutus

Kaleva on erikoistunut myymään henki- ja tapaturmavakuutuksia yhteistyösopimuksen kanssaan tehneiden ammatti- ja toimihenkilöliittojen jäsenille. Jäsenille henkivakuutus on pysyvästi edullinen. Pysyvästi edullinen hinta perustuu jäsenalennuksiin, joihin ovat oikeutettuja yli 90 vakuutusyhtiö Kalevan yhteistyöjärjestön jäsenet – siis yli kaksi miljoonaa suomalaista.

Henkivakuutuksen hinta on pysyvästi jopa 65% edullisempi kuin muille. Kyseessä ei ole määräaikainen tarjous. Henkivakuutuksen voi ottaa itselleen ja myös puolisosi saa kauttasi henkivakuutuksen jäsenetuhintaan, vaikka hän ei kuuluisi mihinkään järjestöön. Henkivakuutuksen voi ottaa myös entistä edullisempana yhteisenä pariturvana.

Pariturva on kahden hengen yhteinen henkivakuutus

Primus-henkivakuutuksen voi ottaa erikseen puolisolle tai yhteisenä pariturvana. 

Pariturvana henkivakuutus on puolisoille yhteinen, jolloin hinta on vieläkin edullisempi. Pariturva on edullinen kahden hengen henkivakuutus esimerkiksi avo- tai aviopareille. Pariturva on yksi vakuutus yhteisellä korvaussummalla. Siinä on kaksi vakuutettua ja molemmilla vakuutetuilla on omat edunsaajansa.

Toisen kuollessa korvaussumma maksetaan kokonaisuudessaan kuolleen osapuolen edunsaajille. Mikäli molemmat vakuutetut kuolevat samanaikaisesti, korvaussumma maksetaan puoliksi kummankin edunsaajille.

Yhteistyöliittomme

Onko sinulla jo Kalevan vakuutus?

Jos sinulla on jo jäsenetuhintainen Primus-vakuutus, voit olla yhteydessä yhteistyökumppaniimme Ifiin soittamalla heidän asiakaspalveluunsa 010 19 19 19 tai kirjautua heidän Omille Sivuilleen. If hoitaa Primus-vakuutusten asiakas- ja korvauspalvelun.

Onko sinulla Kalevan Optimi-vakuutus tai muu säästöhenkivakuutus, saat lisätietoja täältä.