PARITURVA LIITON JÄSENILLE

  • Riittää, että vain toinen on jäsen
  • Yhteinen turvasumma - edullisemmin
  • Ilman lääkärissä käyntiä
  • Voimaan minuuteissa

Mikä on pariturva?

Pariturva on henkivakuutus, joka otetaan yhdessä avio- tai avopuolison kanssa. Se on siis kahden henkilön yhteinen henkivakuutus yhdellä turvasummalla. Pariturvalla turvaat puolisosi oman kuolemasi varalta, sekä myös itsesi, jos puolisosi kuolisi. Olet oikeutettu Kalevan pariturvaan tuntuvalla alennuksella, jos jompikumpi teistä on jonkin yhteistyöliittomme jäsen.

Pariturvassa vakuutetuilla voi olla omat edunsaajansa, jotka ovat oikeutettuja henkivakuutuskorvaukseen vakuutetun kuollessa. Toisin kuin omissa erillisissä henkivakuutuksissa, pariturvassa ei voi valita erisuuruisia korvaussummia sen eri osapuolille. 

Pariturva on voimassa siihen asti, kun toinen vakuutetuista täyttää 70 vuotta tai kuolee. Pariturva voi myös päättyä siihen, että  molemmat vakuutetut kuolevat samanaikaisesti. Tällöin korvaussumma maksetaan puoliksi kummankin edunsaajille.

  • Pariturvassa henkivakuutuksen maksut ovat tyypillisesti pienempiä kuin kahdessa erillisessä henkivakuutuksessa

  • Kalevan vakuutukset ovat erityisen edullisia yhteistyöliittojemme jäsenille. Pariturvassa vain toisen pariskunnasta tarvitsee kuulua yhteistyöliittoon

 

Mietitkö vielä, onko pariturva sinulle paras ratkaisu?

Tutustu pariturvan ja omien erillisten henkivakuutuksien eroihin, ja mikä sinun tilanteeseesi sopii. 

 

Kalevan henkivakuutukset ovat erinomainen etu liiton jäsenelle

Yhteistyöliittojemme jäsenet säästävät huomattavia summia vakuutuksillamme. Esimerkiksi Tekniikan akateemisten (TEK) jäsenet säästävät meiltä otetulla henkivakuutuksella keskimäärin 536 euroa vuodessa, Palvelualojen ammattiliiton (PAM) jäsenet puolestaan 296 euroa.

Kalevan vakuutukset ovat erityisen edullinen liiton jäsenetu: pystyt vakuuttamaan koko perheesi etuhinnalla, vaikka vain sinä olisit liiton jäsen.

Lyhyt terveysselvitys

Kalevan henkivakuutus on ostettavissa parissa minuutissa netistä, ja sen saa heti voimaan, jos terveysselvityksen perusteella se voidaan myöntää. Terveysselvityksessä on vain 4 terveydentilaasi koskevaa kyllä-ei-kysymystä.

Esimerkiksi astma, diabetes tai ylipaino ei ole este henkivakuutuksen saamiselle, ei myöskään syöpä.

Lue lisää terveysselvityksestä

            

Noin 221 000 suomalaista on vakuutettu Kalevan henkivakuutuksella. Katso kaikki yhteistyöliitot.