HENKIVAKUUTUS PARITURVANA NOPEASTI VERKOSTA

Osta pariturva tästä

Mikä on pariturva?

Pariturva on henkivakuutus, joka otetaan yhdessä avio- tai avopuolison kanssa. Se on siis kahden henkilön yhteinen henkivakuutus yhdellä turvasummalla.

Pariturvassa vakuutetuilla voi olla omat edunsaajansa, jotka ovat oikeutettuja henkivakuutuskorvaukseen vakuutetun kuollessa. Toisin kuin omissa erillisissä henkivakuutuksissa, pariturvassa ei voi valita erisuuruisia turvasummia sen eri osapuolille. 

Pariturva on voimassa siihen asti, kun toinen vakuutetuista täyttää 70 vuotta tai kuolee. Pariturva voi myös päättyä siihen, että  molemmat vakuutetut kuolevat samanaikaisesti. Tällöin korvaussumma maksetaan puoliksi kummankin edunsaajille.

  • Pariturvassa henkivakuutuksen maksut ovat tyypillisesti pienempiä kuin kahdessa erillisessä henkivakuutuksessa

  • Kalevan vakuutukset ovat erityisen edullisia yhteistyöliittojemme jäsenille. Pariturvassa vain toisen pariskunnasta tarvitsee kuulua yhteistyöliittoon

 

Mietitkö vielä, onko pariturva sinulle paras ratkaisu?

Tutustu pariturvan ja omien erillisten henkivakuutuksien eroihin, ja mikä sinun tilanteeseesi sopii.

 

 

Kalevan henkivakuutukset ovat erinomainen etu liiton jäsenelle

Yhteistyöliittojemme jäsenet säästävät huomattavia summia vakuutuksillamme. Esimerkiksi Tekniikan akateemisten (TEK) jäsenet säästävät meiltä otetulla henkivakuutuksella keskimäärin 536 euroa vuodessa, Palvelualojen ammattiliiton (PAM) jäsenet puolestaan 296 euroa.

Kalevan vakuutukset ovat erityisen edullinen liiton jäsenetu: pystyt vakuuttamaan koko perheesi etuhinnalla, vaikka vain sinä olisit liiton jäsen.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Henkivakuutus kuoleman varalle

Pysyvästi edullinen henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin.

Lue lisää

Hanki pariturva kumppanisi kanssa ja suojaa läheisesi

Pariturva on yhteinen henkivakuutus, joka otetaan avio- tai avopuolison kanssa.

Lue lisää