Primus-vakuutukset

Oletko hankkinut liiton etuhinnalla Kalevan tapaturma- tai henkivakuutuksen? Siihen liittyvän asiakas- ja korvauspalvelun hoitaa If. Kätevimmin asioit verkossa kirjautumalla Ifin Omille sivuille.

Kirjaudu verkkopalveluun

Optimi-vakuutukset

Jos sinulla on yksityis- tai yritysasiakkaana Kalevan Optimi- tai muu vakuutus, niihin liittyvän asiakas- ja korvauspalvelun hoitaa Mandatum. Kätevimmin asioit verkossa kirjautumalla Mandatumin ja Kalevan Verkkopalveluun.

Kirjaudu verkkopalveluun

Asiakas- ja korvauspalvelu

Primus-vakuutukset

Vakuutukseesi liittyvissä asioissa sinua palvelee If:

Verkkopalveluun pääset kirjautumalla tästä.

Voit myös soittaa puh. 010 19 19 19 (ma-pe klo 8-18, la 10-16)

Optimi- ja muut vakuutukset

Vakuutukseesi liittyvissä asioissa sinua palvelee Mandatum:

Verkkopalveluun pääset kirjautumalla tästä.

Voit soittaa henkilöasiakkaiden asiakaspalveluun puh. 0200 31100 (ma-pe 9-17) tai yritysasiakkaiden asiakaspalveluun puh. 0200 31190 (ma-pe 9-17).

Yritysasiakkaana tarvitset asiointisopimuksen aloittaaksesi verkkopalvelun käytön. Asiointisopimus tehdään sähköisesti osoitteessa: www.mandatumlife.fi/asiointisopimus.

 

TAPATURMAVAKUUTUKSET KOKO PERHEELLE

Aikuisen tapaturmavakuutus

Pysyvästi edullinen hinta liiton jäsenelle ja hänen puolisolle. Valitse elämäntilanteeseesi sopiva vakuutus. Vakuutuksen saa voimaan muutamassa minuutissa.

Lue lisää

Lapsen tapaturmavakuutus

Myönnetään alle 18-vuotiaille lapsille. Voimassa 25 ikävuoteen saakka, kattaa kilpaurheilun tapaturmat 18-vuotiaaksi asti. Voimassa aina ja kaikkialla ilman omavastuuta. Vakuutuksen saa voimaan muutamassa minuutissa.

Lue lisää