« Kaikki ajankohtaiset

15.2.2024

Kalevan toimitusjohtajaksi Timo Vuokila Timo Laitisen jäädessä eläkkeelle 

Vuodesta 2017 toimitusjohtajan tehtävää hoitaneen Timo Laitisen jäädessä eläkkeelle on Keskinäisen Vakuutusyhtiön Kalevan toimitusjohtajaksi 1.5.2024 alkaen nimitetty OTK, VT Timo Vuokila. Vuokila siirtyy Kalevaan Mandatum Oyj:n lakiasiainjohtajan tehtävästä.

150 vuotta sitten perustetulla, vanhimmalla suomalaisella henkivakuutusyhtiöllä Kalevalla on lähes 200 000 vakuutuksenottajaa. Yhtiö on erikoistunut myymään henki- ja tapaturmavakuutuksia yhteistyöliittojen jäsenille. 

”Vanhin suomalainen henkivakuutusyhtiö Kaleva on selviytyjä. Sen 150-vuotiaaseen taipaleeseen on mahtunut Suomen itsenäistyminen, useita pandemioita, valitettavan monia sotia sekä talouden nousu- ja laskukausia. Useiden toimitusjohtajien ja kalevalaisten sukupolvet ovat ohjanneet Kalevaa vaiheesta toiseen päämääränään suomalaisten perheiden taloudellisen ja ruumiillisen hyvinvoinnin tukeminen. Pitkäjänteisessä tehtävässä on onnistuttu, Kaleva on tänään hyvässä kunnossa ja jatkaa toimintaansa kauas tulevaisuuteen – pisimpään voimassa olevat sopimukset erääntyvät vasta runsaan 60 vuoden kuluttua. Kalevan toimitusjohtajana olen saanut tehdä työtäni edeltäjieni huolella hoitamassa yhtiössä. Toivon, että samoin kokee seuraajani Timo Vuokila. Suuret kiitokset kaikille Kalevan asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja kalevalaisille – kanssanne on hieno tehdä töitä”, Timo Laitinen kertoo.

 

Lisätietoja

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva

Minna Mikkanen, johtaja

puh. 050 536 4688

minna.mikkanen@kalevavakuutus.fi