« Kaikki ajankohtaiset

2.12.2019

Kalevan Primus mainoskampanja on käynnissä koko joulukuun.

Tutkimustemme mukaan suomalaisten on vaikea puhua kuolemasta, siihen varautuminenkin on vaikeaa. Päätimme nostaa tämän asian esille myös mainonnassamme, jota teemme yhdessä Ifin kanssa. Kannustamme suomalaisia puhumaan kuolemasta ja siihen varautumisesta. Henkivakuutus on yksi varautumisen keino ja antaa pahimman sattuessa aikaa surutyölle.

Kuolema ei ole jotain mitä tapahtuu vain sinulle, muut ihmiset joutuvat käsittelemään ja kohtaamaan kuolemasi. Se on osa elämää ja puhumme siitä nyt hyvin suoraan. Olet rohkea, kun mietit omaa kuolemaasi ja otat henkivakuutuksen, jolla turvaat läheisesi.

Primus henkivakuutusta on pitkään mainostettu Suomen edullisimpana henkivakuutuksena, jota se FINE:n hintavertailujen mukaan on. Loka- ja joulukuussa If-brändätyssä mainonnassa lähestymme henkivakuuttamista uudesta näkökulmasta.

Kalevan myöntämän järjestöjäsenille ja heidän perheenjäsenilleen tarkoitetun henkivakuutuksen jakelukanavana toimii If. Jäsenetuhintaisen henkivakuutuksen saa myös Kalevan verkkokaupasta osoitteesta www.henkivakuutuskuntoon.fi