« Kaikki ajankohtaiset

5.12.2019

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva ja Mandatum Life tukevat hyviä tekoja

 

Lahjoitamme tänäkin jouluna parempaa tulevaisuutta tukevan työn hyväksi. Tänä vuonna joululahjoituskohteista äänesti henkilöstömme.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva ja Mandatum Life tukevat hyviä tekoja lahjottamalla yhteensä 15 000 euroa Me-säätiölle, Mannerheimin Lastensuojeluliitolle ja WWF:lle.

Kaleva ja mandatum Life haluavat toivottaa hyvää joulua kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen.

 

Lue lisää lahjoituskohteista:

Me-säätiö

Ilkka Paanasen ja Mikko Kodisojan perustama säätiö, jonka tavoitteena on vähentää lasten, nuorten ja perheiden syrjäytymistä ja eriarvoistumista Suomessa. Säätiöin tarkoituksena on tuottaa konkreettisia ja tuloksellisia ratkaisuja lasten ja nuorten syrjäytymisongelman poistamiseksi.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Vuonna 1920 perustettu kansalaisjärjestö, joka työskentelee lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin parantamiseksi. MLL:n tavoitteena on saada Suomesta lapsiystävällinen yhteiskunta, jossa lapsen etu asetetaan etusijalle ja jossa lapset ja nuoret voivat hyvin.

WWF

WWF on maailman vaikuttavin ympäristöjärjestö. WWF Suomi on osa kansainvälistä WWF-verkostoa. Järjestön tavoitteena on pysäyttää luonnon köyhtyminen, vähentää ihmisen ekologista jalanjälkeä, suunnata rahavirrat kestävämpiin kohteisiin ja rakentaa tulevaisuus, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa.