« Kaikki ajankohtaiset

12.11.2020

Kalevan & Ifin henkivakuutuskampanja jälleen vahvasti medioissa

 

”Henkivakuutuksen avulla et jätä rakkaita tyhjän päälle, jos kuolet. If on rinnallasi, kun haluat itsellesi Suomen edullisimman henkivakuutuksen.”

Marras- ja joulukuussa Kaleva lähestyy henkivakuuttamista uudesta näkökulmasta. Kuolema ei ole jotain mitä tapahtuu vain sinulle, vaan muut ihmiset joutuvat käsittelemään ja kohtaamaan kuolemasi. Se on osa elämää, ja puhumme siitä nyt hyvin suoraan. Haluamme keskustella kuluttajien kanssa suoraan ja rehellisesti.

Kampanjan yhteydessä Ifin lanseeraama ”rinnallasi” -konsepti soljuu osaksi henkivakuutusta. Uudella positioinnilla pyritään vahvistamaan brändimielikuvaa kuluttajarajapinnassa sekä vaikuttamaan harkinnan kehittymiseen positiivisesti.

Suomen edullisin henkivakuutus turvaa perheesi taloudellisen tulevaisuuden myös sinun jälkeesi. Yhteistyöjärjestöön kuuluvana sekä sinä että puolisosi saatte henkivakuutuksen markkinoiden parhaaseen hintaan. Kalevan myöntämän järjestöjäsenille ja heidän perheenjäsenilleen suunnatun henkivakuutuksen asiamiehenä toimii If. Jäsenetuhintaisen henkivakuutuksen saat verkkokaupastamme. Laske hintasi alla olevalla laskurilla.