« Kaikki ajankohtaiset

11.5.2020

Henkivakuutuskuntoon.fi -verkkokauppamme sai uuden ilmeen

Kalevan verkkokauppa henkivakuutuskuntoon.fi otti käyttöönsä Kalevan brändi-ilmeen. Pyrimme muutoksella entistä selkeämpään asiakaskokemukseen. Aikaisemmin verkkokauppamme oli ilmeeltään kumppanimme Ifin brändin mukainen.

henkivakuutuskuntoon.fi etusivu

Henkivakuutuskuntoon.fi:stä yhteistyöjärjestöjemme jäsenet voivat lunastaa kaikki järjestöjäsenyyteensä kuuluvat etumme eli Suomen edullisimmen henkivakuutuksen ja erinomaiset tapaturmavakuutukset niin  perheen aikuisille kuin lapsillekin.  Brändi-Ilmeen muuttuminen ei vaikuta siihen, että edelleen verkkokaupasta ostettujen Primus-vakuutusten asiakas- ja korvauspalvelun hoitaa tuttuun tapaan kumppanimme If. Henkivakuutusetumme on tarjolla samansisältöisenä myös Ifin verkkokaupassa if.fi/henkivakuutus.

Mikäli et kuulu mihinkään yhteistyöjärjestöistämme, voit ostaa henkivakuutuskuntoon.fi:stä myös ei-järjestöjäsenen henkivakuutuksen, jonka myöntää toinen Sampo-ryhmään kuuluva kumppanimme Mandatum Life. Ei-järjestöjäsenen henkivakuutuksen sekä Vakavan sairauden turvan asiakas- ja korvauspalvelun hoitaa Mandatum Life.