« Kaikki ajankohtaiset

20.5.2020

Henkivakuutusten myynti kovassa kasvussa

Alkuvuosi on ollut Kalevan henkivakuutusten myynnissä erinomaista aikaa. Niin Ifin jakelukanavien kuin Kalevan verkkokaupan, henkivakuutuskuntoon.fi:n kautta on rikottu aikaisempien vuosien ennätyksiä niin myyntikappaleissa kuin euroissakin. Tämä tarkoittaa, että suomalaisten riskitietoisuus on kasvanut ja nyt henkivakuutuksilla osataan varautua riittävän suuriin, elämäntilanteisiin sopiviin korvausmääriin.

Erityisen hyvin kauppa on käynyt nettikanavissa if.fi/henkivakuutus ja henkivakuutuskuntoon.fi.

Kalevan myöntämä Primus-henkivakuutus on tutkitusti Suomen edullisin. Yhteistyöjärjestöjemme jäsenet sekä heidän kumppaninsa ovat oikeutettuja tähän vakuutukseen jäsenetuna. Jo yli 200 000 suomalaista on vakuuttanut henkensä Kalevan myöntämällä henkivakuutuksella joko ostamalla sen Ifistä tai verkkokaupastamme. Yleisimmin henkivakuutuksen korvaussummaksi valitaan 100 000 - 200 000 euroa. Korvausmäärä maksetaan kuolemantapauksen kohdatessa vakuutuksenottajan ilmoittamalle edunsaajalle tai edunsaajille.

Laske Suomen edullisin hinta henkivakuutuksellesi. Henkivakuutuksen ottaminen ei monista ennakkoluuloista huolimatta ole vaikeaa, vaan sen saa voimaan muutamassa minuutissa.