« Kaikki ajankohtaiset

8.6.2020

Perinne jatkuu: Kalevan esiurheilijat Turun Kalevan kisoissa

Vuoden 2015 Porin Kalevan kisoista lähtien Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva on tuonut yhdessä kisajärjestäjien kanssa eri lajien finaaleihin esiurheilijat.

Esiurheilijat ovat paikallisten seurojen nuoria urheilijoita, jotka pääsevät yrittämään omaa ennätystään lajinsa Kalevan kisojen finaalissa. Lapsille kokemus on täynnä iloa, jännitystä ja ainutkertaisuutta.

Nyt on mahdollisuus hakea Turun Kalevan kisojen esiurheilijaksi ja päästä koko kisayleisön edessä avaamaan oman lajinsa finaali!

Esiurheilijaksi voi hakea Varsinais-Suomen piiriin kuuluvien seurojen alle 12-vuotiaat lapset. Valitut esiurheilijat pääsevät yrittämään omaan ennätystään ennen varsinaista finaalia. Onnistuessaan esiurheilijat saavat palkinnoksi 100 jäätelöä ja 100 euron valmennusstipendin. Hyvästä yrityksestä palkitaan 50 jäätelöllä ja 50 euron valmennusstipendillä. Palkinnot jakaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.yleisurheilurekisteri.fi , palvelutunnus on KK2020ESIURHEILIJA. Hae esiurheilijaksi 21.6.2020 mennessä.