« Kaikki ajankohtaiset

12.9.2022

Kalevan yhteistyöelokuva tulossa ensi-iltaan

Kaleva on pääyhteistyökumppanina 23.9.2022 ensi-iltaan tulevassa kotimaisessa Häät ennen hautajaisia -elokuvassa. Kari Ketosen ohjaaman elokuvan pääosissa näyttelevät Iina Kuustonen ja Antti Luusuaniemi. 

Vain joka kolmannella suomalaisella on henkivakuutus, vaikka yksityishenkilöiden ja kotitalouksien velkataakka on kasvanut huolestuttavan suureksi. Kaleva tahtookin nyt herättää suomalaisia tällä uudella tavalla henkivakuutuksen tarpeellisuuteen.

Elokuvassa hääsuunnittelija Joannan täytyy löytää kulissipoikaystävä piristääkseen masentunutta isäänsä. Kuin tilauksesta Joannan elämään astelee omalaatuinen hautausurakoitsija Sakke, jolla on myös omat motiivinsa löytää tyttöystävä. Samaan aikaan Joanna saa mullistavia uutisia, eikä mikään voi palata enää ennalleen.

– Elämää ei voi käsikirjoittaa. Juuri siksi henkivakuutuksia tarvitaan. Kuolemantapauksen sattuessa jokaisen velat ja vastuut koskettavat hänen läheisiään, mutta henkivakuutuskorvauksen avulla heidän elämäänsä voidaan helpottaa. Korvaus on käytettävissä heti, koska myös rahaa tarvitaan välittömästi. Esimerkiksi lainojen hoitoon tarvitaan usein kahden hengen tulot, mutta kuolemantapauksen jälkeen lainoista vastaa yksi henkilö yksin. Lisäksi kuoleman kohdatessa menot yleensä kasvavat hetkellisesti esimerkiksi perintöverojen, kuolemaan liittyvien menojen ja oman arjen järjestelyyn liittyvien kulujen vuoksi, toimitusjohtaja Timo Laitinen Henkivakuutusyhtiö Kalevasta sanoo.  

Tahtoisitko päästä katsomaan elokuvan ennen ensi-iltaa? Meillä on ilo arpoa kahden hengen lippupaketti kutsuvierasensi-iltaan. Kutsuvierasensi-ilta on maanantaina 19.9.2022 klo 17:00 Helsingin Tennispalatsin ISENSE -salissa.

Arvontaan voit osallistua Kalevan Instagramissa.