Vain muutama klikkaus ja Suomen edullisin henkivakuutus on voimassa

Katso hintasi

Ainutlaatuinen jäsenetusi

 

  • Turvaa perheesi elintason kerralla maksettavalla korvauksella

  • Kattava turva - jopa 250 000 euron korvaus

  • Pysyvästi edullinen hinta

Primus henki- ja tapaturmavakuutus on tarkoitettu Kalevan yhteistyöliittojen jäsenille ja heidän perheilleen.

 

Jäsenenä saat enemmän

Jäsenetuna sinä ja puolisosi saatte henkivakuutuksen merkittävästi edullisempaan hintaan kuin muut. Vakuuttaminen vie vain minuutteja. Kampanjakoodilla TAMMIETU saat henkivakuutuksen ostosta Ruutu+ -suoratoistopalvelun kolmeksi kuukaudeksi kaupan päälle. 

Kampanja on voimassa uusille Kalevan verkkokaupasta ostetuille henkivakuutuksille. Etua ei voi vaihtaa rahaksi. Kampanja-aika 17.1.-28.2.2022. Etu toimitetaan kampanja-ajan päätyttyä.

 

Katso mitä se sinulle maksaisi

 

Turvaa kuolemansyystä riippumatta

Henkivakuutusta hankkiessa täytetään lyhyt ja helppo selvitys terveydentilasta. Henkivakuutus korvaa sekä sairaudesta että tapaturmasta johtuvan kuoleman.

 

Vakuutuksen saat muutamalla klikkauksella

Katso hintasi

 

Sinä päätät korvauksen suuruuden ja edunsaajan

Mitä henkivakuutuksella sitten saa? Sillä saa juuri sen kokoisen turvan, joka sinulle on sopiva ja tarpeen. Korvaussumman tulisi kattaa kotitaloutesi velat, vuosiansiosi sekä 20 000 euroa kutakin elätettävää lasta kohden.

Määrität henkivakuutuksen edunsaajan itse. Edunsaaja on se henkilö, jolle henkivakuutuksesi korvaussumma maksetaan. Korvaussumman ja edunsaajan voi vaihtaa, mikäli elämäntilanteeseen tulee muutoksia. Lue lisää edunsaajan valinnasta täältä.

Yleisimmät edunsaajat

Yhteistyöliitot