Laita elämäsi kuntoon henkivakuutuksella

Hanki edullinen henkivakuutus

Henkivakuutuksen ottaminen on välittämisen teko.

Jäsenetuna saat sen pysyvästi edulliseen hintaan – ja yhdessä puolisosi kanssa vieläkin edullisempana kahden hengen pariturvana. Turvaa läheisesi ja hanki henkivakuutus jo tänään.

Katso mitä se teille maksaisi

Henkivakuutus ainutlaatuisena jäsenetuna

 

  • Turvaa perheesi elintason kerralla maksettavalla korvauksella

  • Kattava turva - esimerkiksi 200 000 euron korvaus

  • Pysyvästi edullinen hinta

Primus henki- ja tapaturmavakuutus on tarkoitettu Kalevan yhteistyöliittojen jäsenille ja heidän perheilleen.

 

Mikä on henkivakuutus?

Henkivakuutus turvaa perheesi elintason kerralla maksettavalla korvauksella, jos sinä menehdyt. Henkivakuutuksen hinta muodostuu iästäsi, liittosi alennusprosentista ja korvaussumman suuruudesta, joka voi Kalevan henkivakuutuksessa olla esimerkiksi 200 000 euroa.

Mitä henkivakuutus korvaa?

Henkivakuutus korvaa sekä sairaudesta että tapaturmasta johtuvan kuoleman. Sinä päätät korvauksen suuruuden ja edunsaajan.

Kenelle henkivakuutus maksetaan?

Määrität henkivakuutuksen edunsaajan itse. Edunsaaja on se henkilö, jolle henkivakuutuksesi korvaussumma maksetaan. Korvaussumman ja edunsaajan voi vaihtaa, mikäli elämäntilanteeseen tulee muutoksia. Lue lisää edunsaajan valinnasta täältä.

Yleisimmät edunsaajat

Edullinen henkivakuutus

Kaleva on erikoistunut myymään henki- ja tapaturmavakuutuksia yhteistyösopimuksen kanssaan tehneiden ammatti- ja toimihenkilöliittojen jäsenille. Jäsenille henkivakuutus on pysyvästi edullinen. Pysyvästi edullinen hinta perustuu jäsenalennuksiin, joihin ovat oikeutettuja yli 90 vakuutusyhtiö Kalevan yhteistyöjärjestön jäsenet – siis yli kaksi miljoonaa suomalaista.

Henkivakuutuksen hinta on pysyvästi jopa 65% edullisempi kuin muille. Kyseessä ei ole määräaikainen tarjous. Henkivakuutuksen voi ottaa itselleen ja myös puolisosi saa kauttasi henkivakuutuksen jäsenetuhintaan, vaikka hän ei kuuluisi mihinkään järjestöön. Henkivakuutuksen voi ottaa myös entistä edullisempana yhteisenä pariturvana.

Pariturva on kahden hengen yhteinen henkivakuutus

Primus-henkivakuutuksen voi ottaa erikseen puolisolle tai yhteisenä pariturvana. 

Pariturva henkivakuutus on puolisoille yhteinen jolloin hinta on entistäkin edullisempi. Pariturva on edullinen kahden hengen henkivakuutus esimerkiksi pariskunnille tai aviopareille. Pariturva on yksi vakuutus yhteisellä korvaussummalla, jossa on kaksi vakuutettua ja molemmilla vakuutetuilla on omat edunsaajansa.

Toisen kuollessa korvaussumma maksetaan kokonaisuudessaan kuolleen osapuolen edunsaajille. Mikäli molemmat vakuutetut kuolevat samanaikaisesti, korvaussumma maksetaan puoliksi kummankin edunsaajille.