KALEVAN HENKIVAKUUTUS

 • Edullinen hinta liiton jäsenelle - aina
 • Ilman lääkärissä käyntiä
 • Voimaan muutamassa minuutissa
 • Myös pariturvana

            

Noin 221 000 suomalaista on vakuutettu Kalevan henkivakuutuksella. Katso kaikki yhteistyöliitot.

Ammattiliiton jäsen: varaudu kuoleman aiheuttamiin taloudellisiin haasteisiin jäsenedullasi.

 • Miksi?
 • Henkivakuutus turvaa läheisesi elintason myös kuolemasi jälkeen.
 • Minulle?
 • Henkivakuutus on erityisen tärkeä jos olet perheellinen, jos sinulla on velkaa tai muita takauksia.
 • Hinta?
 • Edullinen. Ammattiliiton jäsenenä saat Kalevan edullisen henkivakuutuksen. Myös pariturvana.

Kalevan henkivakuutuksen saat voimaan heti

 1. Valmistaudu

  Tarvitset muutaman minuutin aikaa ja pankkitunnukset tunnistautumiseen.

 2. Valitse vakuutuksesi

  Valitse vakuutuksesi, täytä tietosi ja vastaa neljään terveydentilaasi koskevaan kysymykseen.

 3. Vahvista

  Tunnistaudu pankkitunnuksilla, vakuutus tulee heti voimaan. Laskun saat myöhemmin.

Sinulle sopiva henkivakuutus

Kalevan henkivakuutuksen voit ostaa yksilö- tai pariturvana. Valitse elämäntilanteeseesi sopiva korvaussumma useasta vaihtoehdosta. Päätä henkivakuutuksesi edunsaaja. Tarvittaessa voit muuttaa korvaussumman ja edunsaajan.

Osta tästä

Pariturva on yhteinen henkivakuutus

Riittää, kun toinen on liiton jäsen. Yhteinen turvasumma - edullisempi hinta. Lyhyt terveysselvitys, ei lääkärissä käyntiä. Vakuutuksen saa voimaan muutamassa minuutissa.
Tutustu tarkemmin

Pariturva on yhteinen henkivakuutus

Riittää, kun toinen on liiton jäsen. Yhteinen turvasumma - edullisempi hinta. Lyhyt terveysselvitys, ei lääkärissä käyntiä. Vakuutuksen saa voimaan muutamassa minuutissa.
Tutustu tarkemmin

Lyhyt terveysselvitys

Kalevan henkivakuutus on ostettavissa parissa minuutissa netistä, ja sen saa heti voimaan, jos terveysselvityksen perusteella se voidaan myöntää. Terveysselvityksessä on vain 4 terveydentilaasi koskevaa kyllä-ei-kysymystä. Esimerkiksi astma, diabetes tai ylipaino ei ole este henkivakuutuksen saamiselle, ei myöskään syöpä.

Lue lisää terveysselvityksestä

Mikä on henkivakuutus?

Henkivakuutus turvaa perheesi elintason kerralla maksettavalla korvauksella, jos sinä menehdyt. Henkivakuutuksen hinta muodostuu iästäsi, liittosi alennusprosentista ja korvaussumman suuruudesta, joka voi Kalevan henkivakuutuksessa olla esimerkiksi 200 000 euroa.

Mitä henkivakuutus korvaa?

Henkivakuutus korvaa sekä sairaudesta että tapaturmasta johtuvan kuoleman. Sinä päätät korvauksen suuruuden ja edunsaajan.

Kenelle henkivakuutus maksetaan?

Määrität henkivakuutuksen edunsaajan itse. Edunsaaja on se henkilö, jolle henkivakuutuksesi korvaussumma maksetaan. Korvaussumman ja edunsaajan voi vaihtaa, mikäli elämäntilanteeseen tulee muutoksia. Lue lisää edunsaajan valinnasta täältä.

Yleisimmät edunsaajat

Edullinen henkivakuutus

Kaleva on erikoistunut myymään henki- ja tapaturmavakuutuksia yhteistyösopimuksen kanssaan tehneiden ammatti- ja toimihenkilöliittojen jäsenille. Jäsenille henkivakuutus on pysyvästi edullinen. Pysyvästi edullinen hinta perustuu jäsenalennuksiin, joihin ovat oikeutettuja yli 90 vakuutusyhtiö Kalevan yhteistyöjärjestön jäsenet – siis yli kaksi miljoonaa suomalaista.

Henkivakuutuksen hinta on pysyvästi jopa 65% edullisempi kuin muille. Kyseessä ei ole määräaikainen tarjous. Henkivakuutuksen voi ottaa itselleen ja myös puolisosi saa kauttasi henkivakuutuksen jäsenetuhintaan, vaikka hän ei kuuluisi mihinkään järjestöön. Henkivakuutuksen voi ottaa myös entistä edullisempana yhteisenä pariturvana.

Pariturva on kahden hengen yhteinen henkivakuutus

Primus-henkivakuutuksen voi ottaa erikseen puolisolle tai yhteisenä pariturvana. 

Pariturvana henkivakuutus on puolisoille yhteinen, jolloin hinta on vieläkin edullisempi. Pariturva on edullinen kahden hengen henkivakuutus esimerkiksi avo- tai aviopareille. Pariturva on yksi vakuutus yhteisellä korvaussummalla. Siinä on kaksi vakuutettua ja molemmilla vakuutetuilla on omat edunsaajansa.

Toisen kuollessa korvaussumma maksetaan kokonaisuudessaan kuolleen osapuolen edunsaajille. Mikäli molemmat vakuutetut kuolevat samanaikaisesti, korvaussumma maksetaan puoliksi kummankin edunsaajille.

Mihin liittoon sinä kuulut?

Onko sinulla jo Kalevan vakuutus?

Jos sinulla on jo jäsenetuhintainen Primus-vakuutus, voit olla yhteydessä yhteistyökumppaniimme Ifiin soittamalla heidän asiakaspalveluunsa 010 19 19 19 tai kirjautua heidän Omille Sivuilleen. If hoitaa Primus-vakuutusten asiakas- ja korvauspalvelun.

Onko sinulla Kalevan Optimi-vakuutus tai muu säästöhenkivakuutus, saat lisätietoja täältä.