Näin turvaat perheesi tiukassa taloudessa – vakuutukset kannattaa pitää voimassa

Moni etsii säästökohteita tämänhetkisessä taloustilanteessa. Vakuutuksista säästäminen on karhunpalvelus itselle: sillä asettaa perheensä vielä suurempaan riskiin.

Varsinkin henkivakuutuksesta säästäminen on huono ratkaisu. Jos työttömänä vielä menettää puolisonsa ilman henkivakuutusta, voi päätyä talousahdinkoon lainojen ja laskujen kanssa.

”Henkivakuutusta voi aina muuttaa elämäntilanteeseen sopivaksi. Vakuutusmaksut pienenevät, kun säätää korvaussummaa alemmaksi. Tämän voi tehdä koska vain ja ilmaiseksi asiakaspalvelussamme”, kertoo tuote- ja asiakaskokemuspäällikkö Sini Rakkola Kalevasta.

Säästä vakuutuksessa satasia – Henkivakuutus vain muutamalla eurolla kuukaudessa

Henkivakuutus on halvempi kuin yleensä luullaan. 30-vuotias saa Kalevasta henkivakuutuksen 100 000 euron korvauksella vain muutamalla eurolla kuussa, ja 200 000 euron korvaussummalla oleva vakuutus maksaa alle 15 euroa kuussa liiton jäsenelle.

Liiton jäsenedulla säästät satasia vuodessa. Voit tarkistaa oman liittosi alennetun hinnan laskurilla. Kalevan vakuutuksen saa voimaan muutamassa minuutissa netistä, ilman pitkiä terveysselvityksiä tai lääkärissä käyntiä.

 

Henkivakuutuksen lisäksi kannattaa kartoittaa perheen muut vakuutustarpeet. Kun mietit, mitä vakuutuksia perheesi oikeasti tarvitsee, arvioi ainakin riski vakavan sairastumisen, kuoleman ja tapaturman varalta. Kalevan henki- ja tapaturmavakuutukset ovat usein edullisin ratkaisu liiton jäsenelle.

Tutustu henkivakuutukseen

Tutustu aikuisen tapaturmavakuutukseen

Tutustu lapsen tapaturmavakuutukseen