Merkittävästi edullisempi henkivakuutus – katso, voitko sinäkin saada sen

Tiesitkö, että henkivakuutus sinulle ja puolisollesi voi maksaa vain lounaan hinnan kuukaudessa? Yli kaksi miljoonaa suomalaista kuuluu järjestöihin, joiden jäsenet saavat tuntuvan alennuksen Kalevan henkivakuutuksesta. Kuulutko yli 90 yhteistyöjärjestöömme, joiden jäsenenä voit hankkia pysyvästi edullisen henkivakuutuksen?

Merkittävän edullinen henkivakuutus

Markkinoilla on edullinen henkivakuutus, jolla voi saada esimerkiksi 125 000 euron vakuutusturvan alle 10 eurolla kuukaudessa: Primus-henkivakuutus on järjestöjäsenelle merkittävästi edullisempi - jopa 65 %. 

 

Henkivakuutuksen hinta

Primus henkivakuutuksen edulliset hinnat perustuvat jäsenalennuksiin, joihin ovat oikeutettuja yli 90 vakuutusyhtiö Kalevan yhteistyöjärjestön jäsenet – siis yli kaksi miljoonaa suomalaista.

”Suru on suuri, kun läheisen ihmisen menettää. Jos myös taloudelliset huolet painavat menetyksen hetkellä päälle, taakka on vielä raskaampi. Henkivakuutus on siinä hetkessä helpotus”

Kalevan asiakaspäällikkö Marja-Liisa Sillanpää sanoo.

Paras henkivakuutus

Henkivakuutuksen avulla menehtyneen läheiset pystyvät jatkamaan arkea niin normaalina kuin se surun keskellä on mahdollista. Henkivakuutuksen korvaussumma maksetaan vakuutuksen edunsaajan tilille parissa viikossa hakemuksen täyttämisestä. Henkivakuutus on hyvä turva etenkin lapsiperheille, joilla on usein paljon asuntolainaa ja muita menoja.

”Riittävä henkivakuutus voi turvata esimerkiksi nykyisen kodin ja elintason, jos perheestä katoaa kokonaan toisen vanhemman toimeentulo. Lapsille on tärkeää myös jatkaa harrastuksia. Jo aikuistuneille lapsille henkivakuutus tuo puolestaan apua perintöverojen maksamiseen”, Sillanpää muistuttaa.

Parhaaseen henkivakuutukseen saat kattavan elämänatilanteeseesi sopivan turvan, valitsemasi edunsaajan ja pysyvästi edullisen hinnan.

Jopa yli 60 prosentin jatkuva alennus henkivakuutuksesta

Primus-henkivakuutuksen hinta vaihtelee järjestön, vakuutuksenottajan iän ja vakuutuksen korvausmäärän mukaan. Palkansaajajärjestöjen ja ammattiliittojen lisäksi Kalevan yhteistyöjärjestöihin kuuluvat muun muassa Suomen Omakotiliitto, Metsästäjäliitto ja Karavaanarit.

”Hintojen vertailu kannattaa. Oman henkivakuutuksen  hinnan voi tarkistaa helposti laskuristamme”, Sillanpää sanoo.

Esimerkki henkivakuutuksesta

Minkä kokoinen henkivakuutuksen kannattaa olla? Esimerkiksi kolmekymppiselle Tehyn jäsenelle 150 000 euron henkivakuutuksen hinta on alle 10 euroa kuukaudessa. Iän myötä vakuutuksen hinta nousee, mutta järjestöjäsenen alennusprosentti on kaikenikäisille sama.

”Vanhemmalle ihmiselle pienempikin korvaussumma saattaa jo riittää, kun lainaa ja vanhempien taloudesta riippuvaisia lapsia ei välttämättä enää ole. Vaikka summa ei ratkaisisi kaikkia pulmia, se helpottaa akuutissa tilanteessa”, Sillanpää muistuttaa.

Minkä kokoinen henkivakuutus?

Suositus on, että henkivakuutuksesi korvaussumma kattaa vähintään kotitaloutesi velat, vuosiansiosi sekä 20 000 euroa kutakin elätettävää lasta kohden.

Primus-henkivakuutuksen voi ottaa erikseen puolisolle tai yhteisenä pariturvana. Puolisosi saa kauttasi henkivakuutuksen jäsenetuhintaan, vaikka hän ei kuuluisi mihinkään järjestöön.

Mitä jos vaihdan ammattijärjestöä tai eroan siitä? Jos eroat järjestöstäsi, oma ja puolisosi vakuutus päättyvät. Voit kuitenkin hyödyntää niin kutsuttua jatko-oikeutta ja ottaa uuden Primus -henkivakuutuksen, joko uuden järjestösi edulla tai normaalihintaisena vakuutuksena, ilman uutta terveysselvitystä.

Henkivakuutuksen hinta

Henkivakuutuksen hintaan vaikuttaa turvasumman suuruus, ikäsi ja järjestösi alennusprosentti.

 

Primus-vakuutuksen myöntäjäyhtiö Kaleva on Suomen vanhin ja myös yksi vakavaraisimmista henkivakuutusyhtiöistä. Asiakas- ja korvauspalvelun hoitaa Kalevan asiamies If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.