« Kaikki ajankohtaiset

3.7.2018

Kaleva kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan

Vakuutusyhtiö Kaleva on Suomen Urheiluliiton (SUL)  ja yleisurheilijoiden pitkäaikainen yhteistyökumppani. Yleisurheilun SM-kisojen,  Kalevan kisojen, nimikin juontaa juurensa 144-vuotiaasta Kalevasta.

Tänä kesänä Kalevan kisat järjestetään Jyväskylässä ja olemme jälleen kisojen pääyhteistyökumppani.

Sen lisäksi, että kisoissa kannustamme yleisurheiluseuroja tavoittelemaan Kalevan Malja -pisteitä, erityishuomiomme on lasten ja nuorten liikkumisessa. Jo aiemmista Kalevan kisoista tuttu esiurheilijatapahtuma käynnistää kuusi finaalilajia. Hakemusten perusteella valitut kuusi keskisuomalaista nuorta tavoittelevat omaa ennätystään kisayleisön kannustaessa heitä.
 

Tänä vuonna esiurheilijamme starttaavat  seuraavat finaalilajit:

Perjantai: 

Naisten pituus Iitu Riekkinen ja miesten kuula Valtteri Paksuniemi

Lauantai:

Naisten keihäs Nea Koppeli ja miesten seiväs Tommi Järvenpää

Sunnuntai:

Naisten korkeus Pihla Hyyppä ja miesten keihäs Joonatan Kulmala
 

Me Kalevassa uskomme vahvasti, että urheilulla ja liikunnalla on paljon positiivisia vaikutuksia lapsiin ja nuoriin. Siksi kannustamme heitä liikkumaan. Kalevan esiurheilijatapahtuman lisäksi tulemme tänä kesänä tukemaan yleisurheiluseurojen toimintaa ja sinä voit ottaa siihen osaa. Mitä useampi henkilö käy laskemassa oman henkivakuutuksensa hinnan verkkokaupassamme henkivakuutuskuntoon.fi, sitä enemmän kohdistamme tukeamme lasten ja nuorten urheiluharrastukseen. Tavoitteenamme on yhdessä saavuttaa 5000 euron maksimikannustin, joka jaetaan SUL:n heinä–elokuussa määrittelemien hakukriteerien perusteella. Tuki kohdistetaan tänä vuonna Jyväskylässä pidettävien Kalevan kisojen kunniaksi keskisuomalaisten lasten liikunnan hyväksi. Käy kurkkaamassa seiväshyppääjä Saga Anderssonin ja moukarinheittäjä Aleksi Jaakkolan kannustavat videot tukipotin kartuttamiseen.