Optimi-vakuutukset

Kalevan Optimi-vakuutukset ovat riski- tai säästövakuutuksia tai niiden yhdistelmiä ja niiden myöntäminen lopetettiin vuonna 1997.

Säästövakuutusasiakkaille maksetaan 4,5 %:n laskuperustekorko sekä sopimuksen laskuperustekorollisen osan päättyessä lisäetu eli niin kutsuttu terminaalibonus. Optimi-asiakkaille on tullut tarjolle uusi sijoitusmahdollisuus vakuutuksensa varojen sijoittamiseen. Lue lisää sijoitusmahdollisuudesta.

Kalevan asiakkaana olet saanut entistä parempia etuja vuodesta 2018 alkaen. Vuonna 2023 paransimme niitä entisestään riskivakuutusten osalta. 

Optimi-vakuutusten asiakas- ja korvauspalvelun hoitaa Mandatum.

(Linkki ohjaa Mandatumin sivuille)

Kalevan myynnissä olevat vakuutukset

Kaleva myy henki- ja tapaturmavakuutuksia Kalevan kanssa yhteistyösopimuksen tehneiden ammattiliittojen jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Jäsenetuhintaiset Primus- henki- ja tapaturmavakuutukset voi ostaa Kalevan verkkokaupasta. Näiden Primus-vakuutusasiakkaiden asiakas- ja korvauspalvelun hoitaa If Vahinkovakuutus Oyj.

Optimi-vakuutusten lisäedut

TAPATURMAVAKUUTUKSET KOKO PERHEELLE

Aikuisen tapaturmavakuutus

Pysyvästi edullinen hinta liiton jäsenelle ja hänen puolisolle. Valitse elämäntilanteeseesi sopiva vakuutus. Vakuutuksen saa voimaan muutamassa minuutissa.

Lue lisää

Lapsen tapaturmavakuutus

Myönnetään alle 18-vuotiaille lapsille. Voimassa 25 ikävuoteen saakka, kattaa kilpaurheilun tapaturmat 18-vuotiaaksi asti. Voimassa aina ja kaikkialla ilman omavastuuta. Vakuutuksen saa voimaan muutamassa minuutissa.

Lue lisää

Mihin liittoon sinä kuulut?