Joululahja, joka kertoo aidosta välittämisestä ja huolenpidosta: henkivakuutus

Tämän joulun lahjojen valitseminen voi olla haaste, kun yrität löytää jotain erityistä ja merkityksellistä läheisillesi. Aineettomat lahjat ovat nousseet suosioon niiden ekologisuuden, kestävyyden ja henkilökohtaisuuden vuoksi. Yksi harkitsemisen arvoinen aineeton lahja tänä jouluna on Kalevan henkivakuutus. Vaikka henkivakuutus saattaa tuntua aluksi epätavalliselta joululahjalta, se tarjoaa rakkaillesi pitkäaikaista turvaa ja huolenpitoa.

Kuolemaan varautuminen ei ole synkkää ja ikävää

Joulun tunnelmaan liittyy usein lämpö, yhteys ja huolenpito. Henkivakuutus on lahja, joka tuo näitä elementtejä esiin tavalla, joka ulottuu perinteisten lahjojen ulkopuolelle. Se osoittaa välittämistä ja huolenpitoa läheistesi tulevaisuudesta. Antamalla henkivakuutuksen lahjaksi kerrot, että haluat turvata heidän hyvinvointinsa myös silloin, kun et ole enää fyysisesti läsnä. Kalevan pariturvalla vakuutat sekä itsesi että puolisosi edullisesti.

Henkivakuutus tarjoaa taloudellista suojaa yllättävien tilanteiden varalta. Olipa kyse sitten sairaudesta tai tapaturmasta johtuvasta kuolemasta, henkivakuutus auttaa läheisiäsi selviytymään taloudellisesti vaikeista ajoista. Tämä tekee siitä poikkeuksellisen arvokkaan lahjan, joka kestää vuosia eteenpäin.

Juttu jatkuu laskurin alla.

 

Kalevan tutkimuksen (2022) mukaan noin 40 % joutuisi muuttamaan kodistaan, jos puoliso menehtyisi. Monelle myös lasten harrastusmaksut muuttuisivat liian kalliiksi. Näillä molemmilla on vaikutuksia lapsen hyvinvointiin ja sosiaaliseen verkostoon.

Joulu on taas, joulu on taas, henkivakuutus kestää vuodesta toiseen

Aineettomien lahjojen valitseminen liittyy myös kestävyyteen. Monet tavaralahjat voivat menettää arvonsa tai käyttökelpoisuutensa ajan myötä, kun taas henkivakuutus säilyttää arvonsa ja merkityksensä vuosien varrella. Se on investointi tulevaisuuteen. Kalevan pariturvalla vakuutat itsesi ja puolisosi ammattiliiton jäsenetuhintaan.