Nopea ja lyhyt henkivakuutuksen terveysselvitys – saat vakuutuksen voimaan minuuteissa

Kalevan henkivakuutus on ostettavissa parissa minuutissa netistä, ja sen saa heti voimaan, jos terveysselvityksen perusteella se voidaan myöntää. Terveysselvityksessä on vain 4 terveydentilaasi koskevaa kyllä-ei-kysymystä.

Esimerkiksi astma, diabetes tai ylipaino ei ole este henkivakuutuksen saamiselle. Edes sairastettu syöpä ei estä sinua saamasta Kalevan henkivakuutusta. Syövän sairastamisesta pitää vain olla kulunut vähintään kolme vuotta.

Kalevan henkivakuutuksen saadakseen ei tarvitse käydä lääkärintarkistuksessa, eikä toimittaa tietoja sairaushistoriastaan. Selvitys on käytännössä vain ilmoitus terveydentilasta. Riittää, että vastaa rehellisesti pariin kysymykseen ja antaa luvan tarvittaessa tarkistaa sairaustietoja.

Mitä terveysselvityksessä kysytään?

Kalevan henkivakuutuksen terveysselvityksessä kysytään neljä kysymystä vakuutettavan terveydestä. Terveysselvityksessä kysytään vain niistä asioista, jotka voisivat estää henkivakuutuksen saamisen. Henkivakuutuksen voi ostaa liiton etuhinnalla verkkokaupastamme itselleen tai vielä edullisempana pariturvana itselleen ja puolisolleen.

Laske henkivakuutuksen hinta

Terveysselvityksessä antamasi vastaukset eivät vaikuta henkivakuutuksesi hintaan. Kalevan henkivakuutuksen hintaan vaikuttaa kolme asiaa: minkä kokoisen korvaussumman valitset, vakuutetun ikä, ja mihin liittoon vakuutuksen ostanut kuuluu.

Mikä estää henkivakuutuksen saamisen?

Kalevan henkivakuutusta ei saa, jos vakuutettava:

  • On vakuutusta hakiessa sairauslomalla.

  • On paraikaa tai on ollut kuntoutustuella tai työkyvyttömyyseläkkeellä.

  • Käyttää tai on käyttänyt huumeita tai muita päihteitä kuin alkoholia, tai jos vakuutettava on ollut hoidettavana tai tutkittavana alkoholin tai muun päihteen käytön vuoksi.

  • On sairastanut syöpää tai hänellä on ollut muu pahanlaatuinen kasvain viimeisen 3 vuoden aikana.

  • On sairastanut sepelvaltimotautia, sydämen vajaatoimintaa tai aivoverisuonisairautta viimeisen 5 vuoden aikana.

Jos mikään yllä olevista väittämistä ei koske vakuutettavaa, voisit hankkia Kalevan henkivakuutuksen.

Pitääkö puolisonkin tehdä terveysselvitys?

Jos olet hankkimassa pariturvaa eli kahden hengen yhteistä henkivakuutusta sinulle ja puolisollesi, teidän molempien tulee vastata terveysselvityksen kysymyksiin. Kun olet täyttänyt oman lyhyen kyselysi netissä ja valinnut vakuutuksen korvaussumman, lähtee puolisollesi linkki tekstiviestillä. Linkin kautta hän pääsee vastaamaan terveysselvityksen neljään kysymykseen. Parhaimmillaan pariturvankin saa voimaan parissa minuutissa.

Pariturva on yleensä edullisin henkivakuutus pariskunnalle.

Lue lisää pariturvasta