Kalevan vakuutukset

Suomen vanhin henkivakuutusyhtiö Kaleva otti ensimmäiset vakuutushakemukset vastaan 1. päivänä joulukuuta 1874. Ensimmäiset markkinoille tuodut vakuutustuotteet olivat jo tuolloin moderneja.

Kalevalla on vakuutuskannassaan riski- ja säästöhenkivakuutuksia ja näiden yhdistelmiä.

  • Kalevan Optimi-vakuutusten myynti lopetettiin vuonna 1997.  

  • Optimi-vakuutusten lisäksi Kalevalla on asiakaskannassaan muita riski- ja säästövakuutusasiakkaita. Nämä vakuutukset ovat maksuvapaita ja niiden myöntäminen lopetettiin vuonna 1987.

  • Näiden vakuutusten  asiakas- ja korvauspalvelun  hoitaa Mandatum.

 

Tarjoamme Optimi-säästövakuutuksen säästöjen sijoittamiselle vaihtoehtoisen tavan.

 

Tutustu täältä

Optimi-vakuutukset

Kalevan Optimi-vakuutukset ovat riski- tai säästövakuutuksia tai niiden yhdistelmiä ja niiden myöntäminen lopetettiin vuonna 1997.

Lue lisää

Terminaalibonusjärjestelmä

Kalevan säästövakuutuksille on käytössä lisäetujärjestelmä, jonka tavoitteena on jakaa säästövakuutuksille niiden tuottamaa ylijäämää mahdollisimman oikeudenmukaisesti.

Lue lisää

Haluatko ostaa henkivakuutuksen?

Nykyisin Kaleva myy henki- ja tapaturmavakuutuksia Kalevan kanssa yhteistyösopimuksen tehneiden ammattiliittojen jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Näiden Primus-vakuutusasiakkaiden asiakas- ja korvauspalvelun hoitaa If Vahinkovakuutus Oyj. Jäsenetuhintaiset Primus- henki- ja tapaturmavakuutukset voi ostaa Kalevan verkkokaupasta. Primus-henkivakuutuksen saa myös kaikista Ifin myyntikanavista.

TAPATURMAVAKUUTUKSET KOKO PERHEELLE

Aikuisen tapaturmavakuutus

Pysyvästi edullinen hinta liiton jäsenelle ja hänen puolisolle. Valitse elämäntilanteeseesi sopiva vakuutus. Vakuutuksen saa voimaan muutamassa minuutissa.

Lue lisää

Lapsen tapaturmavakuutus

Myönnetään alle 18-vuotiaille lapsille. Voimassa 25 ikävuoteen saakka, kattaa kilpaurheilun tapaturmat 18-vuotiaaksi asti. Voimassa aina ja kaikkialla ilman omavastuuta. Vakuutuksen saa voimaan muutamassa minuutissa.

Lue lisää

Mihin liittoon sinä kuulut?