Vakautta yli elämän

Kaleva pitää huolta suomalaisista. Huolenpito alkoi jo lädes 150 vuotta sitten ja jatkuu edelleen.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva on perustettu vuonna 1874. Kaleva on Suomen vanhin ja yksi vakavaraisimmista henkivakuutusyhtiöistä. Keskinäisen yhtiön osakkaita ovat vakuutuksenottajat ja takuupääoman omistajat. Vakuutuksenottajia on lähes  200 000. Takuupääoman suuruus on 8,4 miljoonaa euroa ja sen omistavat puoliksi Sampo Oyj tytäryhtiöineen ja Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma tytäryhtiöineen.

Kaleva on erikoistunut myymään henki- ja tapaturmavakuutuksia yhteistyösopimuksen kanssaan tehneiden ammatti- ja toimihenkilöliittojen jäsenille. Kalevan verkkokaupasta voi ostaa Primus henki- ja tapaturmavakuutuksia, lisäksi Primus-henkivakutusta voi ostaa kaikista Ifin jakelukanavista.

Ifi hoitaa Kalevan Primus henki- ja tapaturmavakuutusten asiakas- ja korvauspalvelun. Muiden Kalevan vakuutusten asiakas- ja korvauspalvelun hoitaa Mandatum.

Yhtiö toimii läheisessä yhteistyössä Mandatum konsernin ja If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliikkeen kanssa. Keskinäisenä yhtiönä Kaleva ei kuulu Sampo-konserniin.

Kalevan pääkonttori ja henkilöstö ovat samoissa tiloissa Mandatumin kanssa, osoitteessa Bulevardi 56, 00120 Helsinki.

Kaleva. Vakautta yli elämän.

Kuulutko yhteistyöliittoomme? Katso jäsenetusi tästä!

Henkivakuutus kuoleman varalle

Pysyvästi edullinen henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin.

Lue lisää

Aikuisen tapaturmavakuutus

Sinulle joka etsit joustavaa ja edullista vakuutusta.

Lue lisää

Lapsen tapaturmavakuutus

Helppo ja edullinen lapsivakuutus tapaturmien varalle. Myös urheilevalle!

Lue lisää