Vakautta yli elämän

Kaleva pitää huolta suomalaisista. Huolenpito alkoi jo 145 vuotta sitten ja jatkuu edelleen.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva on perustettu vuonna 1874. Kaleva on Suomen vanhin ja yksi vakavaraisimmista henkivakuutusyhtiöistä. Keskinäisen yhtiön osakkaita ovat vakuutuksenottajat ja takuupääoman omistajat. Vakuutuksenottajia on noin 210 000. Takuupääoman suuruus on 8,4 miljoonaa euroa ja sen omistavat puoliksi Sampo Oyj tytäryhtiöineen ja Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma tytäryhtiöineen.

Kaleva on erikoistunut myymään henki- ja tapaturmavakuutuksia yhteistyösopimuksen kanssaan tehneiden ammatti- ja toimihenkilöliittojen jäsenille. Yhtiön oman verkkokaupan henkivakuutuskuntoon.fi lisäksi Kalevan Primus-tuotetta saa myös kaikista Ifin jakelukanavista. Ifin korvauspalvelu hoitaa Kalevan henki- ja tapaturmavakuutusten korvauspalvelun ammattitaitoisesti ja nopeasti.

Yhtiö toimii läheisessä yhteistyössä Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiön ja If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliikkeen sekä muiden Sampo-konserniin kuuluvien yhtiöiden kanssa. Keskinäisenä yhtiönä Kaleva ei kuulu Sampo-konserniin.

Kalevan pääkonttori ja henkilöstö ovat samoissa tiloissa Sammon tytäryhtiön Mandatum Lifen kanssa, osoitteessa Bulevardi 56, 00120 Helsinki.

Kaleva. Vakautta yli elämän.

Järjestöjäsenten jäsenedut

Henkivakuutus kuoleman varalle

Pysyvästi edullinen henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin.

Lue lisää

Aikuisen tapaturmavakuutus

Sinulle joka etsit joustavaa ja edullista vakuutusta.

Lue lisää

Lapsen tapaturmavakuutus

Helppo, kattava ja edullinen lapsivakuutus tapaturmien varalle. Myös urheilevalle!

Lue lisää