Vakautta yli elämän

Kaleva pitää huolta suomalaisista. Huolenpito alkoi jo lähes 150 vuotta sitten ja jatkuu edelleen.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva on perustettu vuonna 1874. Kaleva on Suomen vanhin ja yksi vakavaraisimmista henkivakuutusyhtiöistä. Keskinäisen yhtiön osakkaita ovat vakuutuksenottajat ja takuupääoman omistajat. Vakuutuksenottajia on lähes  200 000. Takuupääoman suuruus on 8,4 miljoonaa euroa ja sen omistavat puoliksi Mandatum Oyj tytäryhtiöineen sekä Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma tytäryhtiöineen.

Kaleva on erikoistunut myymään henki- ja tapaturmavakuutuksia yhteistyösopimuksen kanssaan tehneiden ammatti- ja toimihenkilöliittojen jäsenille. Kalevan verkkokaupasta voi ostaa Primus henki- ja tapaturmavakuutuksia, lisäksi Primus-henkivakuutusta voi ostaa kaikista Ifin jakelukanavista.

If hoitaa Kalevan Primus henki- ja tapaturmavakuutusten asiakas- ja korvauspalvelun. Muiden Kalevan vakuutusten asiakas- ja korvauspalvelun hoitaa Mandatum.

Yhtiö toimii läheisessä yhteistyössä Mandatum konsernin ja If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliikkeen kanssa. 

Kalevan pääkonttori ja henkilöstö ovat samoissa tiloissa Mandatumin kanssa, osoitteessa Bulevardi 56, 00120 Helsinki.

Kaleva. Vakautta yli elämän.

TAPATURMAVAKUUTUKSET KOKO PERHEELLE

Aikuisen tapaturmavakuutus

Pysyvästi edullinen hinta liiton jäsenelle ja hänen puolisolle. Valitse elämäntilanteeseesi sopiva vakuutus. Vakuutuksen saa voimaan muutamassa minuutissa.

Lue lisää

Lapsen tapaturmavakuutus

Myönnetään alle 18-vuotiaille lapsille. Voimassa 25 ikävuoteen saakka, kattaa kilpaurheilun tapaturmat 18-vuotiaaksi asti. Voimassa aina ja kaikkialla ilman omavastuuta. Vakuutuksen saa voimaan muutamassa minuutissa.

Lue lisää