Kaleva täyttää 150 vuotta

Vuonna 2024 on kulunut 150 vuotta siitä, kun Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva sai toimiluvan ja myi ensimmäisen henkivakuutuksensa.

Vuonna 1874 Suomi oli vielä köyhä maa, jota nälkävuodet olivat kurittaneet ankarasti. Henkivakuutusyhtiö Kaleva perustettiin turvaamaan tavallisen suomalaisen ja hänen perheensä toimeentuloa. 150 vuoden aikana suomalainen yhteiskunta on kehittynyt valtaisasti, mutta tarve henkivakuutuksille ei ole kadonnut. Päinvastoin: elintason noustessa ja suomalaisten perheiden velkaantuessa henkivakuutus on tärkeä tapa turvata perhe, jos pahin sattuisi.

Juhlimme pitkin vuotta

Juhlistamme 150-vuotista taivaltamme erinäisin teoin ja tempauksin. Tammikuussa julkaisimme yhteistyösopimuksemme Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDON kanssa, ja samalla Kaleva otti haltuunsa TAHDON näyttelyssä olevan juoksupelin.

Juoksupelissä voi testata kävelykuntoaan tai juosta kilpaa kaverin kanssa. Urheilun ja liikunnan tukeminen ovat pitkäikäisiä perinteitä Kalevassa: henkilöstömme lahjoitti vuonna 1909 Kalevan maljan yleisurheilun kiertopalkinnoksi.

Lue tiedotteemme aiheesta.

Osallistu arvontaan

Arvomme joka kuukausi Finnkinon elokuvaliput uutiskirjeen tilaajien kesken. Tilaa uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella ja osallistut arvontaan!

Voittajille ilmoitamme sähkäpostitse voitosta.