On aika vakuuttua tosiasioista

Hanki edullinen henkivakuutus

Kuolemantaitovalmentaja tietää, mitä kuoleman jälkeen tapahtuu

Me Kalevassa emme ole elämän, vaan kuoleman asiantuntijoita. Uskomme, että vaikeasta aiheesta tulisi voida puhua avoimesti ja rohkeasti. Ehkä haudanvakavalle asialle voi myös välillä nauraa. Tätä varten on kuolemantaitovalmentaja, tuttavallisemmin kalmentaja. Fitness-ohjaajat ja hengelliset gurut ovat erikseen; tämän tyypin tehtävä on murtaa myyttejä henkivakuutuksesta ja kannustaa sinua varautumaan viimeiseen käyttöpäivääsi ennen kuin on liian myöhäistä.

Minulleko henkivakuutus?

Vuosittain noin prosentti suomalaisista heittää veivit. Se on totuus, joka ei vaikenemalla katoa. Silti vain vajaa 10 prosenttia on varautunut riittävästi kuoleman aiheuttamiin taloudellisiin haasteisiin. Kuolemantaitovalmentajan tehtävä on herättää ajattelemaan pidemmälle. Henkivakuutus ei tuo ketään takaisin, mutta tarjoaa taloudellista turvaa tilanteessa, jossa mikään ei tunnu helpolta. Silloin pienikin apu on tarpeen.

 

Testaa tarvitsetko henkivakuutuksen?

 

Sijoitus mielenrauhaan

Kalevasta voit valita korvaussumman, esimerkiksi 200 000 €. Jos menehdyt vakuutuksen voimassaoloaikana, summa maksetaan valitsemallesi edunsaajalle kerralla. Voit siis olla varma, että läheistesi elintaso ei laske äkillisen kuoleman yllättäessä. Elämästä on helpompi nauttia, kun exit-strategia on kunnossa.

Helppo, nopea, edullinen

Kalevasta saat henkivakuutuksen edullisesti ja nopeasti; emme vaadi esimerkiksi lääkärikäyntiä, vaan terveysselvitys hoituu kätevästi netissä vastaamalla muutamaan kysymykseen. Jos lisäksi kuulut johonkin yli 90 yhteistyöliitoistamme, saat henkivakuutuksen pysyvästi alennettuun hintaan, myös puolisollesi.

 

Kalmentajan vinkki: ennen ikuista unta kannattaa olla hetki hereillä. 

 

Osta henkivakuutus