On aika vakuuttua tosiasioista

Hanki edullinen henkivakuutus

Kuolemantaitovalmentaja tietää, mitä kuoleman jälkeen tapahtuu

Me Kalevassa emme ole elämän, vaan kuoleman asiantuntijoita. Uskomme, että vaikeasta aiheesta tulisi voida puhua avoimesti ja rohkeasti. Ehkä haudanvakavalle asialle voi myös välillä nauraa. Tätä varten on kuolemantaitovalmentaja, tuttavallisemmin kalmentaja. Fitness-ohjaajat ja hengelliset gurut ovat erikseen; tämän tyypin tehtävä on murtaa myyttejä henkivakuutuksesta ja kannustaa sinua varautumaan viimeiseen käyttöpäivääsi ennen kuin on liian myöhäistä.

Minulleko henkivakuutus?

Vuosittain noin prosentti suomalaisista heittää veivit. Se on totuus, joka ei vaikenemalla katoa. Silti vain vajaa 10 prosenttia on varautunut riittävästi kuoleman aiheuttamiin taloudellisiin haasteisiin. Kuolemantaitovalmentajan tehtävä on herättää ajattelemaan pidemmälle. Henkivakuutus ei tuo ketään takaisin, mutta tarjoaa taloudellista turvaa tilanteessa, jossa mikään ei tunnu helpolta. Silloin pienikin apu on tarpeen.

 

Testaa tarvitsetko henkivakuutuksen?

 

Sijoitus mielenrauhaan

Kalevasta voit valita korvaussumman, esimerkiksi 200 000 €. Jos menehdyt vakuutuksen voimassaoloaikana, summa maksetaan valitsemallesi edunsaajalle kerralla. Voit siis olla varma, että läheistesi elintaso ei laske äkillisen kuoleman yllättäessä. Elämästä on helpompi nauttia, kun exit-strategia on kunnossa.

Helppo, nopea, edullinen

Kalevasta saat henkivakuutuksen edullisesti ja nopeasti; emme vaadi esimerkiksi lääkärikäyntiä, vaan terveysselvitys hoituu kätevästi netissä vastaamalla muutamaan kysymykseen. Jos lisäksi kuulut johonkin yli 90 yhteistyöliitoistamme, saat henkivakuutuksen pysyvästi alennettuun hintaan, myös puolisollesi.

 

Kalmentajan vinkki: ennen ikuista unta kannattaa olla hetki hereillä. 

 

Osta henkivakuutus

Kalmentajan vinkit varautumiseen

5 vinkkiä kuolevaisille

Yhtäkään kuolemaa vähättelemättä varsinkin äkillinen poismeno kääntää omaisten elämän ylösalaisin tavalla, jota on vaikea kuvitella.

Lue lisää

Henkivakuutuksella kattavampi turva

Tapaturmavakuutus antaa turvaa tapaturmien varalle. Se ei esimerkiksi korvaa sairauden aiheuttamaa kuolemaa.

Lue lisää

Riittävä henkivakuutus turvaa perheen elintason

Alle 10 %:lla suomalaisista on henkivakuutus, vaikka se voisi säilyttää perheen elintason toisen vanhemman kuollessa

Lue lisää

Henkivakuutuksen verotus - lakimiehen vinkit

Henkivakuutuksen verotus, laatiminen ja pitäminen ajan tasalla - nämä seikat on hyvä tietää.

Lue lisää

Henkivakuutus myös vuokra-asujille

Henkivakuutuksella varaudut kuolemasta aiheutuviin kuluihin myös vuokralla asuessa. Henkivakuutuksen turvin vuokranmaksua voidaan jatkaa ja perheesi talous turvata. Lue lisää!

Lue lisää

Tiedätkö, periikö avopuolisosi sinut?

Nämä seikat avoliitossa elävän tulisi tietää.

Lue lisää

Mikä on testamentti, ja milloin se kannattaa tehdä?

Testamentilla määräät, mitä tapahtuu omaisuudellesi kuolemasi jälkeen. Testamentti kannattaa tehdä, jos ei ole tyytyväinen siihen, miten perintö lain mukaan jakaantuisi.

Lue lisää

Miten reagoida kuolemaan somessa

Some voi toimia väylänä työstää tunteita tai ottaa osaa toisen suruun. Somessa surressa kannattaa muistaa hienotunteisuus.

Lue lisää

Näin teet testamentin – tai peruutat sen

Viisi asiaa, jotka sinun on hyvä tietää, kun ryhdyt testamentin tekoon.

Lue lisää